Social

Femeile-poliţist fac legea in Rusia

În
încercarea de a combate corupţia, autorităţile ruse au decis să pună bazele unei unităţi de poliţie rutieră formată numai din femei. Decizia a fost luată în urma studiilor care arată că femeile sunt mai puţin înclinate să accepte mită, a declarat şeful poliţiei din oraşul Volgograd. Prima nouă unitate de poliţie rutieră formată exclusiv din femei va acţiona în centrul oraşului. Şeful poliţiei a mai declarat că 26 de femei poliţist vor face parte din această unitate. Şeful poliţiei din Volgograd a declarat că femeile interesate de aceste slujbe "nu trebuie să fie neapărat blonde cu picioare lungi" dar că ar fi de preferat să fie femei atractive. Însă şeful poliţiei din Moscova, Vladimir Pronin, a atras atenţia că în Rusia există deja patrule de poliţie din care fac parte şi femei şi bărbaţi. Aproximativ 35.000 de persoane îşi pierd viaţa în Rusia în urma accidentelor rutiere în fiecare an. Problema corupţiei în Rusia pare scăpată de sub control, după cum releva recent un raport al unei organizaţii ruseşti. Printre instituţiile cele mai corupte au fost numite cele din învăţămant – unde părinţii cumpără practic locuri la facultăţi pentru copii, şi armată, unde tinerii plătesc ca să evite să facă stagiul militar.
  •   2006-08-31
  •  

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din social

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, specialist marketing si vanzari Radu Mircea Chirvase: Cat de mult iti folosesti puterea de cumparator?

Expertul Acasa.ro, specialist marketing si vanzari Radu Mircea Chirvase

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.