Social

#hoteluri vacanta #decizii femei #destinatii vacanta #turism

Femeile, cocos in familiile romanilor. Iata in ce discutii au drept de veto

Iti imaginai ca in familiile de romani canta cocosul? Ei, bine, nicidecum! Un studiu recent arata ca femeia ia deciziile in casa. Cel putin atunci cand vine vorba despre concediu, in opt din zece cazuri, doamnele sunt cele care hotarasc destinatia de vacanta, perioada si hotelul.

Potrivit unui studiu facut de un portal de turism din Romania, in cele mai multe cazuri femeile sunt cele care, in mod direct, achizitioneaza sau fac o cerere catre agentia de turism, dar se implica si in achizitiile facute de sot sau partenerul de cuplu.

"Femeile decid unde se pleaca in vacanta. De cele mai multe ori se intampla ca barbatii, atunci cand vor sa cumpere o vacanta, sa amane achizitia pana se pot consulta cu sotiile. Femeile pun mai multe intrebari agentilor de turism si sunt mult mai informate in legatura cu destinatia, obiectivele turistice etc., fata de barbati, care decid in functie de criterii mai tehnice, cum ar fi pretul sau numarul de stele al hotelului", a declarat Ioana Balanescu, manager travel Vola.ro.

Studiul arata ca 59% dintre cei care cumpara vacante online locuiesc in Bucuresti, iar pe urmatoarele trei locuri se situeaza cei din Cluj-Napoca, Iasi si Timisoara.

Sursa foto: estestherapy.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea