Social

FC Nantes face apel la FIFA in cazul Keseru

Clubul FC Nantes a decis sa faca apel la decizia Federatiei Internationale de Fotbal / FIFA / de a nu autoriza omologarea contractului pe care gruparea franceza de prima divizie l-a semnat cu tanarul jucator roman Claudiu Keseru, informeaza AFP.

Keseru, 16 ani, a debutat in acest sezon pe prima scena a fotbalului romanesc, disputand doua partide sub culorile formatiei FC Oradea, pentru care a marcat un gol. El a plecat apoi in Franta, la FC Nantes, dar contractul cu aceasta grupare nu a fost omologat de FIFA, deoarece regulamentul forului international permite transferul jucatorilor sub 18 ani doar daca sunt indeplinite anumite anumite conditii.

"In cazul nostru, FIFA a dat o interpretare rauvoitoare textelor regulamentare. Credem ca putem obtine o derogare in privinta formarii sale in afara fotbalului, deoarece la FC Nantes exista toate conditiile atat pentru pregatirea sportiva, cat si pentru educatia sa scolara", a declarat presedintele clubului francez, Jean- Luc Gripond. Acesta a mai precizat ca, in cazul unui nou raspuns negativ din partea FIFA, clubul FC Nantes este dispus sa ii aduca in Franta pe parintii jucatorului roman. pentru a indeplini astfel principala conditie impusa de forul international in cazul transferurilor fotbalistilor minori.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea