Social

#fata violata Vaslui #viol Vaslui

Fata violata din Vaslui nu-i voia dupa gratii pe agresori!

Noi detalii despre violul din Vaslui ies la iveala! Raluca a vrut sa-si retraga plangerea impotriva celor sapte agresori!

Judecatoarea Georgina Moldovan, cea care a decis masurile preventive in cazul tinerilor acuzati de viol din Vaslui, a explicat, marti, in plenul Consiliului Superior al Magistraturii, ca fata violata din Vaslui i-a cerut arest la domiciliu in sedinta de judecata pentru cei care au recunoscut fapta.

"Persoana vatamata a venit si a cerut in sala pentru cei trei. (...) Am iesit din sala socata ca mi-a cerut persoana vatamata asta — arestul la domiciliu pentru cei trei care au recunoscut. S-a opus cu privire la cei patru care nu au recunoscut si mi-a cerut pentru cei trei. (...) Nu eram obligata, dar nu mai puteam motiva o respingere. Era de cinci luni", a afirmat judecatoarea.

Ea a marturisit ca a ajuns sa-si reproseze ca a declarat sedinta nepublica, insa a aratat ca a luat aceasta decizie pentru a o proteja pe fata.

"Daca nu era sedinta nepublica, ziaristii ar fi putut sa afle aspecte relevante din dosar, pentru ca dosarul a fost gresit ales pentru lupta impotriva abuzurilor sexuale. Adica gresit — nu e cel mai reprezentativ si in niciun caz eu nu sunt aparatoarea unor inculpati. Am dat pedepse mari la viol. Am avut pedepse cu 12 ani si sase luni . Eu voiam doar sa aflu adevarul acolo", a spus judecatoarea.

Declaratiile au fost facute in contextul discutarii in sedinta plenului CSM de marti a cererii de aparare a reputatiei profesionale a judecatoarei Georgina Moldovan de la Judecatoria Vaslui, scrie agerpres.ro.

Sursa foto: huffingtonpost.ca

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea