Social

# de cate ori faci sex # sex casatorie #studiu sex #relatii #sex #dragoste

Fara sex pentru o luna! Ce s-a intamplat este uimitor

In timp ce un cuplu casatorit face sex, in medie, de 3 ori pe luna, una din 20 de casnicii sunt complet lipsite de sex, arata un studiu citat de publicatia britanica The Daily Mail. 

Aceasta este premisa de la care au pornit britanicii atunci cand au realizat un mic experiment. Au provocat trei cupluri sa se abtina de la avea relatii sexuale pentru o luna, urmarind in ce fel le schimba acest lucru viata de cuplu. 

Chris si Judy, care au o casnicie fericita si un copil, au simtit efectele acestui experiment inca din primele zile. Chris a precizat ca in a cincea zi interdictia i s-a parut imposibila si a fost uimit cum de sotia sa a reusit sa se tina de programul de abstinenta chiar si dupa cateva pahare de vin. Odata cu trecerea zilelor, cei doi au realizat ca nu atat actul sexual in sine le lipsea, cat senzatia de apropiere, de a se conecta cu partenerul. Au devenit usor de iritat si enervati de celalalt. Experimentul le-a aratat ca sexul este o metoda de a se simti iubiti, apreciati. 

Nick si Natalie sunt casatoriti de 7 ani si fac sex in medie de 4 ori pe saptamana. Nu au rezistat decat doua saptamani fara sex, timp in care au devenit anxiosi, iritati si si-au gasit reciproc motive de cearta si repros. Au declarat ca li s-a parut un experiment dificil si ca nevoia de intimitate in cuplu este una esentiala pentru ei. 

John si Yasmine sunt casatoriti de 33 de ani si, desi viata lor sexuala nu mai este la fel de activa ca a unui cuplu tanar, cei doi spun ca au parte de multe momente de intimitate. Totusi, cei doi au rezistat perioadei de abstinenta, ba chiar au depasit-o din cauza unei raceli care i-a lasat fara chef. Cei doi au compensat cu gesturi de tandrete si apropiere. De asemenea, chiar si in aceste conditii, cei doi au spus ca absenta sexului i-a facut mai iritabili, iar Yasmine s-a simtit neglijata, nedorita.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea