Social

#culori #centrul vechi #mobilier #terase #scaune #covoare

Fara mobilier din plastic in Centrul Vechi al Capitalei

Terasele sezoniere din Centrul istoric al Capitalei vor fi deschise pana la ora 4 dimineata, iar mobilierul din plastic va fi interzis. Prevederile figureaza in Regulamentul privind functionarea teraselor din Centrul Vechi, care urmeaza sa fie supus spre aprobare in sedinta din 25 februarie 2013 a Consiliului General al Municipiului Bucuresti.

De asemenea, regulamentul va fi supus dezbaterii publice timp de 30 de zile, perioada in care societatea civila este invitata sa-si exprime parerile si sa aduca eventuale propuneri pe marginea acestui document.

Conform noului regulament, umbrelele trebuie sa respecte cromatica alb-bej, iar seturile de mobilier din local vor fi identice, fara culori stridente.

Sunt interzise covoarele din materiale plastice si scaunele si mesele pliante, precum si cele din plastic. De asemenea, terasele nu vor avea voie sa amplaseze copertine impotriva vantului sau ploii.

In plus, de pe strazile din Centrul Vechi vor disparea vitrinele de prezentare a produselor, instalatiile frigorifice, automatele de vanzare si ecranele LCD.

Sursa foto: ziarulring.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea