Social

#sofer microbuz #detalii socante #accident ungaria #ungaria

Familia l-a vazut murind live pe Facebook! Noi detalii socante despre soferul care a provocat accidentul din Ungaria

Un accident teribil in care au murit 9 romani a avut loc marti in Ungaria. Romanii se intorceau acasa, din Slovacia, cand soferul microbuzului s-a angajat intr-o depasire periculoasa izbindu-se frontal de un tir.

Petru Kalau, invarsta de 38 de ani, era din Tarnaveni si conducea un 8 pasageri. Acesta facea un live pe Facebook in momentul in care nu s-a asigurat si a intrat pe contrasens intr-o depasire periculoasa. In acel moment, un tir a venit din sens opus si s-au ciocnit frontal. In urma impactului, atat el, cat si pasagerii din microbuz, au murit pe loc.

Potrivit apropiatilor, Petru era obsedat de selfie-uri. Se fotografia non-stop in orice oglinda si posta pe reteaua de socializare imagini cu el.

Petru era asteptat acasa de doi copii. Ultimele imagini cu el in viata a fost surprins chiar in momentul accidentului in care si-a pierdut viata. Rudele si copiii barbatului au vazut in direct teribilul accident in care si-au pierdut viata atat Petru, cat si celelalte 8 persoane.

"Da, uite asa ne uitam la ei. Am vazut si cand au zis ioi, vai, gata. Si-am zis gata, au facut accident. Noi am stiut imediat. Si nu a durat mult si a sunat Olimpiu pe copilul lui. Si a zis daca tati a fost la volan, ca el mai dadea masina si la soferi ca sa vina acasa. Si copilul a zis da, tati a fost la volan. Atunci tata-tu a murit, ca a avut accident", a spus cumpata soferului pentru observatror.tv.

"Familia lui e disperata...maica-sa din Germania cu fratii lui au pornit acolo in Ungaria la morga. Nu ne vine sa credem ce s-a intamplat. Copilul cel mare are 15 ani, a vazut si el ce s-a intamplat, iar celui mic i-a zis maica-mea ca se duce numai sa aduca masina acasa, pentru ca a lovit-o, dar si-a dat seama si a zis ca tati a murit. Copilul cel mic are cinci ani jumatate", a declarat Andrei M., cumnatul lui Petru Kalau.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea