Social

#cum sa slabesti #cafea #bautura #fitness #dieta # studiu slabit

Vrei sa slabesti rapid? Iata ce trebuie sa bei inainte sa incepi exercitiile!

Consumul a doua cani de cafea inainte cu o ora de antrenamentul la sala are un efect surprinzator asupra efortului de a slabi.

Cercetatorii de la British Coffe Association au descoperit ca doua cani de cafea baute inainte cu o ora de efectuarea antrenamentului sportiv cresc cu pana la 30% ritmul si viteza de executie a exercitiilor, ajutandu-te sa obtii rezultate mai bune si sa slabesti mai usor.

Potrivit savantilor, cofeina reduce simptomele de oboseala din timpul executarii antrenamentele, iti imbunatateste atentia si concentrarea si mareste viteza de executie a exercitiilor. Toate aceste efecte te ajuta sa scoti rezultate mai bune in urma antrenamentelor, iti tonifica organismul, si te ajuta sa te mentii in forma mai usor.

Pe cat de benefic poate fi acest obicei pentru slabit si pentru cresterea performantelor sportive, pe atat de multe riscuri ridica asupra sanatatii, avertizeaza specialistii. Printre potentialele pericole ale acestei masuri se numara insomnia, anxietatea, durerie de cap, palpitatiile si hipertensiunea.

Foto: Nirvanabenessere.it

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea