Social

#creare tigari #tigari

Fa-ti tigara singur! Cumpara tuburi pentru tigara si tutun si platesti mai putin!

Te-ai intrebat cam ce ar trebui sa faci pentru a cheltui mai putini bani pe tigari, mai ales daca nu poti renunta la placerea de a fuma? O solutie exista, sa iti faci tigarile singur, manual prin rularea tutunului in foita de hartie speciala, sau cu o masina de injectat tutun in tuburile pentru tigari.

Pentru a te informa cu privire la preturi pentru componentele unei tigari si pentru a le cumpara poti intra pe site-ul online cu produse de acest fel: tuburipentrutigari.ro. Astfel poti afla cam tot ce se poate gasi intr-un astfel de magazin online de tutun si poti achizitiona ceea ce doresti.

Pentru a-ti face singur o tigara trebuie sa ai un tub de tigara (realizat din foita si filtru), tutun si o masina speciala de injectat tutunul. Este foarte simplu si comod sa comanzi totul pe Internet si sa iti vina rapid produsele acasa.

Poti face si economie la bani deoarece acest procedeu de a-ti face singur tigarile este mai putin costisitor decat daca ai cumpara pachete de tigari de brand. in plus ai si avantajul de a te distra, de a fi incantat sa fumezi o tigara realizata de tine, pentru care tu ai ales tutunul sau amestecul din mai multe variante sau arome de tutun si tubul din hartie in care va fi rulat acesta. Poti opta pe diferite variante de tutun, natural, chiar si pe tutun cu arome de fructe, de cirese, mere, lamaie, menta, vanilie, etc.

Alege produse de calitate, tuburi pentru tigari cu foite de hartie bune si filtru de carbon activ. Filtrul este important la o tigara nu doar pentru proprietatile filtrante dar poate preveni intrarea tutunului maruntit in gura sau ingalbenirea degetelor cand tii tigara aprinsa.

Pregatirea unei tigari nu dureaza mult dar oricum este nevoie de ceva timp, cred ca aproximativ un minut la o tigara nu este atat de mult. Timpul depinde si de dexteritatea ta, cand te-ai familiarizat cu modul de umplere a tubului de tigara, operatia va fi mai rapida si satisfactia de realizare mai mare.

Prin utilizarea unei masini de injectat tutun in tuburile pentru tigari te poti bucura de anumite avantaje si anume: costul ei nu este foarte mare, pretul tuburilor de tigara (sau a filtrelor si a foitelor de tigara) este destul de accesibil, procesul de realizare a tigarilor este distractiv, am putea spune chiar faptul ca realizarea tigarilor este ,,floare la ureche", se poate face oriunde, iar componentele unei tigari se gasesc si pe Internet in diferite variante si astfel se pot comanda oricand, sunt perfecte pentru orice ocazie.

Preturile la masini de umplut tuburile pentru tigari cu tutun sunt diferite in functie de producator, unele mici, dar pot fi si scumpe ca la masinile profesionale, de calitate ridicata. Atentie la ce produse achizitionati de pe Internet, unele sunt foarte scumpe, exagerat comparativ cu calitatea lor, cum sunt si afacerile cu tigari de contrabanda.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea