Social

#disneyland-paris #paste #cumparaturi #excursie

Fa-ti cumparaturile de Paste si poti castiga o excursie la Disneyland Paris

Cei care isi fac cumparaturile de Paste in perioada 15 martie- 7 aprilie au sansa de a castiga o excursie la Disneyland Paris sau vouchere de cumparaturi in valoare totala de 175.000 de lei.

ParkLake Shopping Center marcheaza sarbatorile pascale prin campania "Fiecare Sarbatoare este surprinzatoare". In plus, in perioada 15 martie si 7 aprilie evenimentele inedite, atelierele si spectacolele tematice, dar si targul special organizat cu aceasta ocazie sunt modul perfect de petrecere a timpului liber.

Castiga o excursie la Disneyland Paris

In perioada 15 martie – 7 aprilie, cumparaturile de minim 100 lei in ParkLake Shopping Center iti aduc garantat un voucher de 50 lei cadou, in limita stocului disponibil, valabil in peste 100 de magazine partenere, dar si sansa de a participa la loteria pentru marele premiu: o excursie la Disneyland Paris pentru intreaga familie. Lista magazinelor participante in campanie poate fi accesata pe parklake.ro.

Pentru a intra in posesia premiilor-instant, dar si pentru inscrierea la tombola, participantii trebuie sa prezinte bonul de cumparaturi la biroul de informatii al centrului comercial.

Targul de Paste

In perioada 28 martie – 7 aprilie, bucurestenii sunt asteptati la Targul de Paste cu delicii si traditii. Cei care trec pragul centrului comercial intre orele 10:00 si 22:00 pot achizitiona bunatati traditionale, cadouri si decoratiuni de sarbatoare. Evenimentul va avea loc la parterul ParkLake, in zona intrarii Starbucks si Second Cup.

Activitati de Paste pentru copii

In perioada 27 martie - 07 aprilie, cei mici vor fi surprinsi de magia sarbatorilor de Paste. Parada Personajelor de Paste, Jocurile Iepurasului, dar si multe ateliere creative ii asteapta pe copii in zona main square, parter. Vor vopsi oua, se vor distra cu tehnica de quilling, vor decora figurine din fetru si lemn, sau vor da viata creatiilor cu putin praf magic decorativ. In plus, personaje extraordinare le vor iesi in cale la spectacolele interactive pregatite pentru ei, in timp ce Iepurasul ii asteapta cu un moment de story telling cu totul special.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea