Social

#eplozie #Rafinaria Petromidia #raniti #navodari #constanta

Explozie de proportii la Rafinaria Petromidia din Constanta! Cel putin patru victime

Cel putin patru oameni au fost raniti intr-o explozie ce a avut loc in aceasta dupa-amiaza la Rafinaria Petromidia, din judetul Constanta. Explozia s-a produs in jurul orei 18:00, pe platforma din Navodari.

Oficiali din cadrul Departamentului de Urgenta au declarat pentru MEDIAFAX ca a fost vorba de o explozie la o pompa de bezina si doua rezervoare de azot, urmata de un incendiu.

Autoritatile din Constanta au declansat planul rosu de interventie, mai multe ambulante si autospeciale ISU fiind trimise la fata locului.

"Din informatiile pe care le avem de la colegi, sunt trei sau patru victime. Totul este sub control in momentul de fata. Din primele date, a explodat o butelie de azot, insa urmeaza sa stabilim ce s-a intamplat mai exact. La acest moment arde intr-o tubulatura de ventilatie, dar incendiul este localizat si se lucreaza la lichidarea lui. Situatia este sub control, a fost oprit curentul electric, nu se pune problema de evacuarea populatiei", a declarat Gheorghe Daniel Popa, inspector-sef ISU Dobrogea, pentru mediafax.ro.

Mai multe ambulante au intervenit pentru a scoate ranitii, care au fost transportati apoi la Unitatea de Primiri Urgente Constanta.

"Unul dintre cei patru raniti a fost deja transportat la spital. Nu se cunoaste natura leziunilor. Este inca incendiu la tubulatura si se lucreaza la lichidare. Interventia este coordonata de ISU Constanta", a declarat Raed Arafat, secretar de stat in Ministerul de Interne,pentru mediafax.ro.

Sursa foto: jurnalul.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea