Social

#evoMAG #evoMAG.ro #jocuri #world of warcraft #World of Warcraft Mists of Pandaria

(P) evoMAG te invita la distractie!

Esti pasionat de PC? Iti plac jocurile si vrei sa experimentezi lucruri noi? evoMAG are solutia! Incepand cu luna septembrie este disponibil in stoc, jocul: „World of Warcraft Mists of Pandaria”!


Mists of Pandaria spulbera misterul ce invaluia un continent pierdut, regasit in urma evenimentelor din World of Warcraft: Cataclysm.

Jocul introduce un nou caracter, Monk si are o rasa nou-nouta din ursi panda „Pandaren”, maestri in artele martiale. In plus, jocul ne va surprinde si cu un nou continent: Pandaria. Are o multime de scenarii noi si un nou mod pentru construirea talentului.

World of Warcraft: Mists of Pandaria este al patrulea expansion pack anuntat de Activision-Blizzard pentru MMOG-ul WOW, titlul urmarind sa introduca o noua rasa jucabila, Pandaren. Aceasta este prima care incepe jocul ca si factiune neutra si permite jucatorului sa aleaga singur cu ce factiune se va alia incepand cu nivelul 10.

Cu mai mult continut te asteapta un nou nivel maxim, care include scenarii flexibile, noi quest-uri si batalii strategice ale animalelor de companie. La toate acestea se adauga si noi scenarii PVE si o harta in trepte la fiecare 15 nivele. Descoperiti zonele pline de mister!


Despre evoMAG.ro


evoMAG.ro
este un site de comert electronic care functioneaza de peste 7 ani pe piata de profil din Romania si care are in prezent, peste 50.000 de produse active din domeniul IT&C.

In momentul de fata, site-ul este vizitat zilnic de peste 18.000 de persoane, iar baza de date cuprinde peste 150.000 de conturi active.

Secretul succesului este reprezentat de cei care lucreaza la acest site si care reprezinta motorul companiei, dar si clientii, care au devenit fideli site-ului datorita calitatii superioare a serviciilor si a promptitudinii in rezolvarea oricaror probleme sau urgente.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea