Social

#Evaluarea Nationala matematica #subiecte Evaluarea Nationala matematica #subiecte Evaluarea Nationala #Evaluarea Nationala 2017 #evaluarea nationala

Evaluarea Nationala 2017! Ce subiecte au avut de rezolvat elevii la matematica

Emotiile continua pentru absolventii clasei a opta. Astazi, 21 iunie, Evaluarea Nationala a continuat cu proba la matematica.

Peste 144.000 de elevi au sustinut astazi examenul de Matematica, ce are loc in peste 4.000 de centre organizate de Ministerul Educatiei Nationale.

Absolventii clasei a VIII-a au au avut de rezolvat varianta a sasea a probelor pregatite pentru examen. Iata cum arata acestea:

Ti se par dificile?

Evaluarea Nationala 2017 va continua maine cu proba scris la Limba si literatura materna.

Afisarea rezultatelor se va face pe data de 26 iunie, pana la ora 16:00. Eventualele contestatii pot fi depuse in aceeasi zi, pana la ora 20:00. Rezultatele finale vor fi facute publice in data de 30 iunie.

Ministerul Educatiei Nationale a anuntat de duminica seara deschiderea unui numar de telefon gratuit la care pot fi anuntate disfunctionalitatile din timpul examenului. Acesta este 0800801100 si va fi disponibil zilnic, pe toata durata desfasurarii examenului, intre orele 8:00 -16:00 (luni-joi) si 8:00-14:00 (vineri), precizeaza Ministerul Educatiei.

Sursa foto: gazetaoltului.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea