Social

#tigara electronica #tigari electronice #vapers-one

Este tigara electronica viitorul fumatului?

Confirmarea faptului ca tigara electronica este benefica  atat pentru faptul ca va ajuta sa renuntati la tutun cat si pentru faptul ca nu are riscuri asupra sanatatii, este evidenta datorita faptului ca desi exista de mai multi ani, ea nu a fost interzisa in spatiile publice. Inlocuind fumatul cu tigara electronica nu veti atrage niciodata priviri dezaprobatoare cand va aflati intr-un spatiu comun. Daca nu produceti fum, nu veti invada spatiul personal al celorlalti si veti putea vapa aproape oriunde va doriti.

Alegand un dispozitiv potrivit puteti reproduce perfect senzatia de a fuma. Un magazin de tigari electronice Vapers-One va ofera consultanta pretioasa bazata pe obiceiurile anterioare renuntarii la tutun si pe asteptarile pe care le aveti de la e-fumat. Alegand lichide aromate potrivite si un dispozitiv de calitate sunteti pe drumul cel bun in a va imbunatati radical starea de sanatate, pentru ca tigara electronica nu este numai cu mult mai convenabila din punct de vedere financiar, dar si extrem de benefica pentru starea de sanatate.

Fumul de tigara nu are numai un miros neplacut, ci este un adevarat hazard pentru sanatate. Gudronul se depunde in plamani si pe peretii vaselor de sange si numeroase toxine patrund in organism cauzand initial disconfort, dar mai apoi generand afectiuni serioase, de multe ori ireversibile la nivel pulmonar, esofagian sau al tegumentelor.

Asadar, momentul pentru a anula toate aceste efecte negative ale fumatului nu mai trebuie amanat. Deoarece nu se produce fum atunci cand vapati eliminati complet aceste probleme pe care le puteti declansa in timp pentru organism. Lichidele vaporizate va ofera numai cantitatea de nicotina cu care sunteti obisnuiti, fara fumul la care ar renunta toti fumatorii daca ar putea.

De foarte multe ori s-a spus ca alegerea unui dispozitiv de vapat impreuna cu lichide cu aroma similara marcii de tutun pe care obisnuiati sa o fumati permite tranzitia de la tigarile conventionale la vapori. Confirmarea acestui lucru consta in faptul ca multe persoane care au testat tigara electronica pentru prima data au fost surprinse de faptul ca nu simteau nicio diferenta a gestului, gustului si texturii vaporilor si ca nu au mai simtit nevoia sa fumeze niciodata dupa primul primul contact cu tigarea electronica.

Tigara electronica va ajuta sa va recapatati tonusul si vitalitatea si elimina si stresul mascat asociat consumului de tutun, adica cel legat de posibilitatea mare de a va inbolnavi la un moment dat. Cand fumati tigari din tutun, fie ca fumati un pachet sau trageti un singur fum, veti mirosi a tutun ars. Folosind tigara electronica scapati de necesitatea de a avea mereu o scumiera si o bricheta si va puteti bucura oriunde de nicotina la care ati dobandit adictie prin fumat, fara sa fie nevoie sa deschideti o ferestra si sa suportati respingerea dezaprobatoare justificata a celor din jur.

Tigara electronica este benefica din toate punctele de vedere, dar merita sa ii acordati o sansa in special datorita faptului ca va protejeaza sanatatea si ca poate deveni cu siguranta dispozitivul care va contribui decisiv in renuntarea definitiva la fumat.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea