Social

Ericsson oferă 1,38 miliarde de dolari pentru Tandberg TV

Comp
ania Ericsson AB, cel mai mare producător de echipament pentru telecomunicaţii a anunţat că au oferit 1,38 miliarde de dolari pentru a achiziţiona televiziunea norvegiană Tandberg . Suma o depăşeşte pe cea făcută de concurenţă, în valoare de 1,2 miliarde de dolari, scrie Bloomberg . Reprezentanţii Ericsson au anunţat că au oferit 17,23 de dolari pe o acţiune pentru Tandberg, cu 18,2 % peste preţul mediu de tranzacţionare din ultimele trei luni şi cu 10,4 % mai mult decat preţul oferit de compania americană de telecomunicaţii, Arris Group. Această achiziţie face parte din strategia Ericsson de a intra pe sectorul de IPTV (Internet Protocol Television), au declarat oficialii companiei suedeze. Televiziunea norvegiană Tandberg a raportat venituri de 350 de milioane de dolari pentru anul trecut.
  •   2007-02-27
  •  

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din social

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist: Ce se intampla cu salariatii part-time de luna aceasta. Tot ce trebuie sa stii

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist, inspector HR

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.