Social

Englezii vor tarani si bucatari din Romania

Daca
vrei sa castigi minim 5,35 lire sterline (8 euro) pe ora, lucrand in agricultura sau alimentatie, poti pleca la munca in Marea Britanie. Potrivit Departamentului pentru Munca in Strainatate (DMS), Marea Britanie ofera, anul acesta, aproximativ 10.000 de locuri de munca pentru romani si bulgari. DE MUNCA IN AGRICULTURA Marea Britanie a pus la dispozitia muncitorilor romani si bulgari circa 6.500 de slujbe in domeniul agricol. Conform DMS, citat de wall-street.ro, cei care doresc sa se angajeze pe aceste posturi trebuie sa aiba peste 18 ani si sa demonstreze ca pot presta munca manuala cu grad ridicat de dificultate. Durata unui contract este de jumatate de an. SECTORUL ALIMENTAR In sectorul alimentar sunt disponibile circa 3.500 de locuri de munca. Contractele de munca in acest domeniu sunt, de regula, pe un an. Salariul minim pe economie in Marea Britanie este de 5,35 de lire sterline pe ora pentru persoanele care au peste 22 de ani si 4,45 de lire sterline pe ora pentru cei care au intre 18 si 22 de ani. Detalii se pot obtine la sediul DMS din Calea Victoriei nr. 15, intrarea E, sector 3 , Bucuresti sau la numerele de telefon 021/315 93 44, 021/310 30 34.
  •   2007-02-24
  •  

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din social

Sfatul expertului


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, specialist marketing si vanzari Radu Mircea Chirvase: Cat de mult iti folosesti puterea de cumparator?

Expertul Acasa.ro, specialist marketing si vanzari Radu Mircea Chirvase

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.