Social

"Elvetia a facut un pas inainte"

Jakob Kuhn, a declarat ca echipa sa a facut un pas inainte prin rezultatul de egalitate, scor 0-0, obtinut in meciul cu Croatia, din Grupa B a Campionatului European.

"Eliminarea lui Vogel a constituit o mare pierdere, dar scorul este unul pozitiv. Elvetia a facut un pas inainte in aceasta seara. Acum astept cu nerabdare urmatorul nostru meci", a spus Kuhn.

Jakob Kuhn, s-a declarat mindru de evolutia jucatorilor sai. "Sint foarte mindru de ei. A fost o partida grea si este prea devreme pentru a estima importanta acestui rezultat", a spus Kuhn.

Elvetia va disputa urmatorul meci in grupa B impotriva reprezentativei Angliei, despre care Kuhn spune: "Avem un plamares bun impotriva Angliei, pe care speram sa ni-l imbunatatim dupa urmatorul meci din grupa. Avem sansa noastra de care sintem obligati sa profitam", a mentionat selectionerul Elvetiei.

Selectionerul Croatiei, Otto Barici, a afirmat ca este dezamagit de rezultatul meciului cu Elvetia. "Desi nu am cistigat, nu pot spune ca jucatorii nu au vrut sa cistige. Pur si simplu nu au reusit sa lege jocul. Am avut o posesie buna a mingii, dar nu am reusit sa ne cream ocazii clare de gol. Jocul a fost si mai dificil din cauza temperaturii ridicate", a spus Barici.

Atacantul croat Dado Prso a afirmat ca rezultatul de egalitate nu face decit sa complice misiunea echipei sale in partidele cu Franta si Anglia. "Sint deceptionat, pentru ca mi-as fi dorit sa cistigam", a mentionat Prso.

Mijlocasul elvetian Fabio Celestini a declarat ca remiza din meciul cu Croatia poate capata o importanta mai mare in cazul in care echipa sa va reusi sa invinga Anglia in meciul urmator din grupa. "Ne-am dorit cu adevarat sa cistigam, dar, date fiind conditiile in care s-a desfasurat meciul, acest rezultat de egalitate poate fi considerat multumitor. Nu cred ca Vogel a meritat sa fie eliminat. A fost o decizie prea severa, cu toate ca primul avertisment a fost justificat. In prima repriza, croatii au fost periculosi, dar si-au creat doar citeva ocazii clare", a spus Celestini.

Fundasul Patrick Muller a calificat rezultatul "deceptionant, intr-o oarecare masura". "Meciul s-a desfasurat conform asteptarilor, a fost o adevarata lupta. Sintem obligati sa cistigam cel putin unul dintre urmatoarele doua meciuri pentru a avea sanse sa ne calificam in faza urmatoare a competitiei", a adaugat Muller.

Atacantul Alexander Frei a spus ca Elvetia a meritat punctul obtinut. "Croatia a avut multe ocazii, dar noi am dat dovada de suflet, de vointa, ne-am luptat si putem fi satisfacuti. Pe teren nu a fost cea mai buna echipa a Elvetiei, desi nu a jucat rau pentru un Campionat European ", a mentionat Frei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea