Social

#eleva eliminata la Bac # alexandra burta #admitere facultate

Eleva din Bihor eliminata la Bac, admisa la doua facultati

 

Inca o victorie pentru Alexandra Burta, sefa de promotie din Bihor care a fost eliminata la Bac! Dupa ce a castigat in instanta suspendarea efectelor procesului-verbal de sanctionare prin care a fost eliminata de la examenul de Bacalaureat, Alexandra a reusit sa sustina admiterea la doua facultati, fiind admisa la ambele.


Alexandra a fost admisa cu nota de 9,57 la Facultatea de stiinte Economice, specializarea Finante-Banci, si la Facultatea de Medicina, specializarea Farmacie, unde a luat nota de 6,90, fiind admisa la cu taxa.

“Pentru Alexandra au fost 10 zile de infern. Ea si-a propus ca dupa terminarea Bacalaureatului sa se pregateasca mult mai mult pentru admiterea la facultate, insa in conditiile date nu a mai reusit sa invete nimic. si pentru mine, ca parinte, a fost o perioada neagra. Am simtit ca am distrus viitorul fiicei mele. Mi-am pus speranta in Justitie si sper ca pana la final sa demonstram in instanta ca eliminarea Alexandrei, dar si a altor elevi a fost o nedreptate”, a declarat Voicu Burta, tatal Alexandrei, pentru Adevarul.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea