Social

#stare victima #elev injunghiat #valcea #romania #elev

Elev injunghiat de un coleg mai mic in incinta scolii

Scene oribile intr-un liceu din Romania. Un elev in varsta de 17 ani a fost injunghiat de un coleg de 16 ani, chiar in incinta liceului in care invatau. Totul s-a petrecut in aceata dimineata la Liceul Tehnologic "General Magheru" din municipiul Ramnicu Valcea.

Incidentul s-a petrecut inainte de inceperea orelor, pe fondul unui conflict spontan.

Elevul injunghiat a fost transportat in stare grava la Spitalul Judetean de Urgenta, unde medicii l-au operat de urgenta. Politia si profesorii incearca sa afle ce s-a intamplat.

Potrivit ISJ Valcea, atacatorul a mai amenintat in trecut ca este dispus sa ucida.

"Conflictul a avut loc in scoala, spontan. Victima are 17 ani, iar agresorul 16. Politistii au fost sunati prin intermediul 112. La fata locului s-a deplasat Grupa Operativa, fiind efectuata cercetarea la fata locului, sub coordonarea procurorului, pentru stabilirea intregii derulari a evenimentului. Victima a fost transportata la spital", a declarat, pentru mediafax.ro, purtatorul de cuvant al IPJ Valcea, Alina Teodorescu.

Agresorul, Masanga Georgica Florin, este cunoscut ca avand o atitudine violenta. Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului Scolar Judetean Valcea, Isabella Ionita, atacatorul "suferea de epilepsie si se afla in atentia organelor de politie pentru nenumarate iesiri violente''.

''Elevul aflat in anul I profesionala l-a injunghiat pe holul scolii pe Vasile Alexandru elev, tot in cadrul Liceului Tehnologic 'General Magheru', motivandu-si gestul ca fiind o razbunare. Atacatorul a mai amenintat in repetate randuri ca e dispus sa ucida", a declarat Isabella Ionita, pentru stirileprotv.ro.

Sursa foto: radioiasi.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea