Social

#Dan Diaconescu arest #conditii arest # elena udrea arest #dan diaconescu #elena udrea

Elena Udrea si Dan Diaconescu se plang de mancarea proasta si de gandacii din arest

Obisnuite cu luxul, vedetele se acomodeaza cu greu conditiilor modeste... de dupa gratii. In vreme ce Elena Udrea li s-a plans prietenilor ca nu mai suporta gandacii din celula, Dan Diaconescu, intrat in inchisoare recent, refuza sa manance, scrie wowbiz.ro.

Jurnalistii scriu ca, la ultima vizita pe care a primit-o la arestul Politiei Capitalei din partea unor prieteni, Elena Udrea a izbucnit in lacrimi. Politicianul nu mai suporta conditiile in care trebuie sa stea pentru urmatoarele saptamani.

"Conditiile din arest sunt teribile, celula este ingrozitor de mica si in ea misuna tot felul de vietati noaptea, iar mirosul de mucegai si de la WC-ul turcesc te tine treaz toata noaptea. In plus, Elena nu poate pune gura pe mancarea adusa de la penitenciarul Rahova, care este ingrozitoare, asteapta sa ii fie aduse de acasa alimente comestibile. Toate lucrurile aceste adunate, de la privare de libertate, starea celulei si atacurile repetate, au afectat-o psihic si, sambata seara, nu a mai rezistat. A izbucnit in plans", au povestit pentru wowbiz.ro prietenii Elenei Udrea.

Nici Dan Diaconescu nu se simte mai bine. Omul de televiziune nu reuseste sa se obisnuiasca prea usor cu viata din puscarie, acolo unde va ramane in urmatorii cinci ani si jumatate. In primele doua zile, nu a mancat nimic si nici nu a comunicat cu ceilalti detinuti. "Din luptatorul de pe ecran, DD era intr-o stare de nerecunoscut! A fost foarte retinut in celula cu noii colegi si nu a avut chef nici sa mai riposteze. Surpriza a fost mare cand a refuzat sa manance. A motivat ca nu poate sa puna nimic in gura pentru ca este foarte suparat", au spus apropiati de-ai vedetei pentru wowbiz.ro.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea