Social

#conditii arest Elena Udrea #arest Elena Udrea #elena udrea

Elena Udrea, conditii de lux dupa gratii. Deputata i-a pus pe politisti la munca!

Dupa prima saptamana de arest, Elena Udrea s-a plans in gura mare de la tribuna Parlamentului despre conditiile pe care le au de indurat cei care ajung sa petreaca zile bune dincolo de gratii. Discursul sau se pare ca a avut un ecou nesperat.

"WC-ul era de tip turcesc, fara usa, dar dotat cu un dus pe care sa il folosim cand trageam apa. In el puneam, cand nu-l folosea nimeni, un PET, ca sa nu vina sobolanii. Peretii erau scorojiti, geamul nu se inchidea si era mereu curent", a spus Elena Udrea in Parlament, atunci cand colegii sai au avizat ultima cerere de arestare formulata de DNA.

Aratati cu degetul, politistii s-au conformat si s-au pus pe treaba. Au varuit, au schimbat ferestrele si au renovat toaletele intr-un timp-record, scrie libertatea.ro. Ba chiar s-au apucat de schimbat si mobilierul si perdelele. Din pacate pentru Elena Udrea, deocamdata renovarile s-au facut doar in incaperile unde arestatii primesc vizite si nu s-a ajuns inca si la celule.

Pentru ca Politia nu a avut fonduri sa plateasca serviciile unei firme private, de lucrarile de igienizare si renovare s-au ocupat angajatii institutiei. Elena Udrea se oferise sa renoveze pe banii ei celula in care "locuieste" temporar, insa solicitarea i-a fost refuzata.

Sursa foto: inpolitics.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea