Social

#elena basescu #psd #eba #alegeri europarlamentare

Elena Basescu, sustinuta de PSD

PSD nu o va ataca pe Elena Basescu in timpul campaniei electorale pentru elegerile europarlamentare. Social-democratii spera ca EBA va fi votata de electoratul PDL.

Partenerii de coalitie ai PDL vor avea o atitudine non-combat fata de Elena Basescu in campania electorala , tinta atacurilor lor fiind Monica Macovei pe listele democrat-liberalilor.

Tinerii parlamentari din PSD au fost incurajati de conducerea partidului sa laude curajul fiicei presedintelui de a candida independent, conform Ziua.

"Daca Elena Basescu va lua mai mult de 5%, cei care vor avea de pierdut sunt pedelistii. Cu siguranta, ea nu va lua din electoratul nostru. Nu avem de ce sa o atacam, asa ca preferam sa o sprijinim", ar fi explicat lideri din conducerea partidului conform cotidianului.

Social-democratii nu il vor implica in campania lor electorala pe Theodor Stolojan, dar o vor ataca in schimb pe Monica Macovei, pentru a indeparta si electoratul presedintelui Traian Basescu.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea