Social

#colite #mers descult #constipatie

Efectele terapeutice ignorate ale mersului descult!

 

Pe pietre, in apa, pe pamant sau pe lemn, mersul in natura descult reface tesuturile si reduce durerile musculare, scrie realitatea.net

Mersul pe lemn stimuleaza vasele de sange, elibereaza sentimentele negative si estaureaza echilibrul intelectual. De asemenea, contribuie la eliberarea de presiune psihologica ce distruge imunitatea organismului si-l face vulnerabil in fata bolilor.

Specialistii afirma ca mersul descult faciliteaza un transfer de electroni liberi catre corp. Acesti electroni, spun expertii, sunt antioxidanti puternici. Ei schimba, in bine, frecventa cardiaca, lupta cu imbatranirea si reduc inflamatiile.

Pe de alta parte, mersul descult pe pietrele de rau face un masaj complet in talpa. Exista o lista intreaga de afectiuni care se pot ameliora sau chiar trata prin aceasta metoda: de la colite, constipatie sau balonare la cistite si migrene.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea