Social

#Nicoleta Botan #educatoare injunghiata #educatoare

Educatoare, injunghiata in gradinita!

Directoarea unei gradinitie private din Sectorul 2 al Capitalei, Nicoleta Botan, in varsta de 38 de ani, a fost injunghiata de fostul sot in incinta gradinitei pe care o conducea!

Nicoleta Botan a fost gasita in stop cardio-respirator de catre echipajele medicale ajunse la fata locului, fiind transportata la Spitalul Floreasca, scrie news.ro. 

Potrivit unor surse judiciare, victima, Nicoleta Botan, ar fi avut numeroase conflicte cu fostul sau sot, Marius Cristian Botan, motiv pentru care ea obtinuse in instanta, un ordin de restrictie pe numele sau. Ca urmare, barbatul fusese evacuat din casa si nu se putea apropia la o distanta de 200 de metri atat fata de fosta sotie, cat si fata de cei doi copii ai lor.

Sursele citate au precizat ca in jurul orei 12.00 barbatul ar fi pandit-o pe Nicoleta Botan si a injunghiat-o de mai multe ori. Ulterior, acesta a fugit si a fost prins la scurt timp de politistii Sectiei 8, care l-au predat ofiterilor Serviciului Omoruri.

“Prin apel 112, in jurul orei 12.20 a fost sesizata o agresiune asupra unei femei. Cercetarile au fost preluate de Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti si Serviciul Omoruri", au declarat reprezentantii Politiei Capitalei pentru stiripesurse.ro.

„A fost in stop cardiac acolo pentru ca a avut o plaga injunghiata si este destul de grav. Pronosticul este foarte rezervat”, a declarat, purtatorul de cuvant al unitatii medicale, dr. Bogdan Oprita. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea