Social

# eclipsa septembrie #eclipsa de soare #eclipsa

Eclipsa de soare maine. Iata ce efecte negative are acest fenomen asupra ta!

Maine, 13 septembrie, va avea loc o eclipsa partiala de soare. Specialistii avertizeaza ca astfel de fenomene astronomice ne influenteaza puternic.

Starile psihice ale persoanelor vulnerabile se pot acutiza, pot aparea stari de anxietate, de tensiune. Duminica dimineata, luna va acoperi partial soarele. Nivelul maxim de vizibilitate va fi atins la ora 9.41. Astrologii spun ca toate eclipsele, indiferent ca sunt de soare sau de luna, vorbesc despre schimbari mai mici sau mai mari. Ele influenteaza starea psihica, dar pot influenta si destinul unora dintre noi.

"Dincolo de efectele de natura geofizica, care apar fara indoiala si duc la modificari ale homeostazei echilibrului, circulatia sangvina, hipertensiune arteriala si eventuale atacuri de panica, eu va spun ca, in cazul acesta, in care discutam de o eclipsa partiala de Soare, problemele vor fi mult mai reduse. In cazul persoanelor care sufera de depresie, starea se acutizeaza, pentru ca e vorba de o slabiciune generala a starii psihice si a organismului persoanelor respective. Cu cat esti mai expus si ai vulnerabilitati de genul acesta, se poate sa fii mai afectat", a declarat Hanibal Dumitrascu pentru Mediafax.

"Forta sau puterea de reprezentare colectiva pe care o au oamenii in legatura cu un asemenea eveniment poate sa genereze sau sa determine starile de anxietate, tensiune, dar ele sunt produsul mai degraba a modalitatii colective de reprezentare si al mitologiei generate de un asemenea eveniment cosmic mai mult decat efectul propriu-zis asupra organismului uman", a precizat acesta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea