Social

#echipe #fotbal #premier leaugue #anglia #marea britanie

Echipele din Premier League nu sunt foarte afectate de criza

Echipele britanice nu sunt afectate foarte mult de criza economica mondiala , anunta Realitatea TV. Presedintele Ligii Engleze de Fotbal, Brian Mawhinney, a afirmat ca echipele din Premier League si-au facut planurile cu un an inainte si de aceea acum nu resimt efectele crizei.

Anul trecut presedintele Federatiei Engleze de Fotbal, anunta ca echipele engleze sunt in pericol din cauza crizei, mai ales in conditiile in care aveau datorii in valoare de aproximativ 3 miliarde de lire sterline.

Presedintele Ligii a anuntat acum insa ca situatia clara a cluburilor va fi cunoscuta abia dupa ce vor incepe discutiile legate de preturile biletelor, sponsorizarile si alte aspecte pentru anul viitor, caci situatia pentru 2009 a fost negociata de anul trecut.

Oficialii englezi au declarat ca marile echipe din Premier League vor avea probleme din cauza ca nu si-au platit toate datoriile de anul trecut. Insa se pare ca cluburile importante vor reusi totusi sa ramana pe linia de plutire.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea