Social

#Echinoctiu de toamna #echinoctiu #credinte echinoctiul de toamna

Echinoctiul de toamna! Ce efecte are asupra ta!

In fiecare an, in luna septembrie intram in toamna astronomica. Acest lucru se intampla mai exact pe 22 septembrie, in acest an, cand are loc echinoptiul de toamna.

Aceasta data variaza de la un an la altul, deoarece anul calendaristic nu este egal cu cel tropic. De cand a fost alcatuit calendarul gregorian (1582) echinoctiul de toamna a cazut la 21, 22, 23 sau 24 septembrie, mai des insa la 22 sau 23 septembrie, potrivit libertatea.ro.

Echinoctiul de toamna 2016 este momentul in care Soarele in miscarea sa aparenta anuala trece prin punctul de intersectie a eclipticii cu ecuatorul ceresc, ziua fiind egala cu noaptea in orice loc de pe Pamant.

Soarele va rasari si va apune chiar in punctele cardinale est si vest, durata zilelor fiind astfel egala, indiferent de latitudine, cu cea a noptilor. Singurele exceptii le intalnim in regiunile polare, in zona polului nord incepand lunga noapte polara, iar in cea a polului sud Soarele ivindu-se deasupra orizontului, timp de 6 luni, pana la momentul echinoctiului de primavara, potrivit astro-urseanu.ro.

Odata cu Echinoctiul de toamna 2016, energia universala a planetei se schimba. Balanta aduce cu ea un alt tip de energie, ideal pentru manifestare si gandire sau pentru meditatie. Este o energie de factura pozitiva, scrie libertatea.ro.

Toamna astronomica este momentul oportun pentru a aduce echilibru in vietile noastre. Este un moment al destinderii si al deciziei.

Sursa foto: ph-online.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea