Social

#vouchere biciclisti #Biciclisti in Bucuresti #vouchere pentru biciclete

E-mail-ul unde pot fi depuse solicitarile pentru voucherele pentru biciclete

Cererile pentru cele 5.000 de vouchere pe care Primaria Capitalei le ofera bucurestenilor, pentru achizitia de biciclete, biciclete electrice, trotinete electrice şi dispozitive de tip Segway/Ninebot pot fi depuse si online, dupa ce Directia de Relatii cu Publicul a PMB a fost practic blocata de cei care doreau sa depuna cereri pentru vocuherele din programul „Biciclisti in Bucuresti”.

„Solicitarile pentru voucherele care se acorda in programul „Biciclisti in Bucuresti” pot fi depuse si prin e-mail. Dat fiind numarul mare de solicitari de inscriere in programul „Biciclisti in Bucuresti”, pentru a se evita supraaglomerarea la depunerea cererilor, Primaria Capitalei a luat decizia ca aceste cereri sa poata fi depuse si prin e-mail.


Astfel, pentru inscrierea in Program este nevoie ca solicitantii sa printeze, sa completeze formularul de inscriere care se afla pe site-ul www.pmb.ro, la sectiunea „Biciclisti in Bucuresti”, sa-l semneze, si sa-l trimita scanat, impreuna cu cartea de identitate (scanata pe ambele parti in cazul celor cu vize de resedinta), la adresa biciclisti@pmb.ro. 


Cererile depuse online vor fi procesate concomitent cu cele depuse fizic, in timpul programului alocat, respectiv cele depuse pana la 18.30 vor fi procesate in aceeasi zi, iar cele sosite dupa ora 18.30 vor fi procesate a doua zi, incepand cu ora 08.30, ora la care se deschid si ghiseele pentru relatii cu publicul”, se arata intr-un anunt postat pe pagina de Facebook a Primarie Municipiului Bucuresti.

Exista si un termen- limita pentru depunerea solicitarilor, pe 10 august 2017. Iar proiectul se va derula pana la 31 decembrie.

Ce conditii trebuie sa indeplineasca aceia care vor un voucher de 500 de lei

  • sa fie cetateni romani, cu domiciliul sau resedinta in Capitala

  • varsta minima de 18 ani

  • sa nu fie salariati ai Primariei, nici ai institutiilor subordonate.

 

Sursa foto: bicycle.drprotic.info

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea