Social

#avion #laptop #tableta #calatorie avion #utilizare telefon

E incredibil! Uite ce poti face de acum in avion fara sa fii sanctionat!

Pasagerii curselor aeriene isi vor putea folosi de acum telefoanele mobile, tabletele sau laptopurile pe tot parcursul calatoriei. Agentia Europeana pentru Securitate Aeriana a dat unda verde companiilor sa le permita pasagerilor sa foloseasca aceste aparate si la decolare, aterizare sau cand avionul se afla pe pista.

Pasagerii nu vor mai fi nevoiti sa activeze modul "Avion" la telefoanele mobile sau sa opreasca laptopurile si tabletele, ci vor putea folosi fara nicio grija aparatura electronica de cum se urca in aeronava, scrie Daily Mail. Aceste aparate nu puteau fi folosite, pana in prezent, in anumite faze: la decolare, aterizare sau cand avionul se afla pe pista.

Renuntarea la aceasta interdictie demonteaza mitul potrivit caruia dispozitivele electronice bruiaza sistemele de navigatie. Aparatele vor putea ramane conectate la liniile GSM si la cele de internet pe toata durata zborului.

Cu toate acestea, apelurile telefonice raman in continuare interzise in timpul zborului, pentru a nu-i deranja ceilalti pasageri si nu din alte rationamente, au anuntat reprezentantii Agentiei Europene pentru Securitate Aeriana.

Sursa foto: aircraftpurchaseattorneys.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea