Social

#conditii meteo #caldura #starea vremii

Vin caldurile? Iata ce surprize pregateste vremea la inceputul saptamanii

Ploile par sa ia o minivacanta la acest inceput de saptamana, mercurul din termometre anuntand o crestere simititoare a temperaturilor la nivelul intregii tari. Astfel, saptamana debuteaza cu vreme insorita si temperaturi cuprinse intre 23-26 grade Celsius.

Cateva ploi sporadice vor cadea in zonele de est si nord-vest ale tarii. Marti, soarele va continua sa straluceasca in majoritatea regiunilor, maxima termica situandu-se in jurul valorii de 27 grade Celsius. Minimele se vor situa intre 7 si 15 grade, mai scazute in interiorul arcului carpatic. Ploi cu caracter izolat vor fi intalnite in vestul si estul Romaniei.

Miercuri va trebui sa apelam la umbrele pentru a ne feri de aversele trecatoare intalnite in majoritatea regiunilor, Banatul si Oltenia fiind singurele zone care vor scapa de ploi. Maxima termica din timpul zilei va inregistra o valoare de 28 grade Celsius, iar valorile nocturne fiind cuprinse intre 8 si 15 grade Celsius.

Sursa foto: goodwp.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea