Social

#vremea aprilie #vreme instabila #prognoza meteo #vremea #starea vremii #aprilie #meteo

Dupa caldura vin ploile! Vreme instabila in urmatoarele zile

Aprilie se anunta a fi o luna deosebit de calduroasa inca din primele zile. Treptat insa, cerul va fi acoperit de nori si se vor inregistra precipitatii insorite de descarcari electrice pe intreg teritoriul tarii. Iata cum va fi vremea in urmatoarele zile!

 

Luni cerul este senin in majoritatea tarii. Se vor inregistra innorar doar in nordul Carpatilor Orientali, unde vor fi averse de ploaie si descarcari electrice. Spre seara insa, innorarile vor cuprinde si sudul si sud-vestul tarii, unde sunt asteptate ploi slabe. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe alocuri. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 10 si 25 de grade Celsius.

In Bucuresti vremea se va mentine in continuare mai calda decat in mod normal pentru aceasta perioada a anului. Cerul va fi mai mult senin, innorandu-se treptat spre seara. Vantul va sufla slab, iar temperaturile maxime vor urca pana la 21 de grade Celsius.

Marti vremea va deveni instabila, iar temperaturile vor scadea usor fata de ziua precedenta. Cerul va fi mai mult noros si sunt asteptate averse insotite de descarcari electrice in sudul si sud-vestul tarii, precum si la munte si pe arii mai restranse in rest. Izolat, cantitatile de apa vor depasi 15-20 l/mp. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari temporare in cea mai mare parte a tarii. Temperaturile minime vor fi cuprinse intre 1 si 9 grade Celsius iar cele maxime intre 10 si 21 de grade Celsius.

In Bucuresti va deveni instabila, cerul va fi mai mult noros si sunt asteptate ploi slabe insotite de descarcari electrice. Vantul va sufla cel mult moderat. Temperatura minima va fi de 6-7 grade Celsius iar maximele nu vor urca mai sus de 16 grade Celsius.

Miercuri vremea se va mentine instabila si va ploua pe arii mai extinse in jumatatea de vest a țarii si la munte si local in restul zonelor. Averse vor fi insotite de descarcari electrice. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile minime vor fi cuprinse intre 1 si 8 grade Celsius iar cele maxime intre 11 si 19 de grade Celsius.

In Bucuresti vremea se va mentine racoroasa, iar cerul va fi temporar noros. Trecator sunt contidii de ploaie slaba. Temperatura minima va fi de 6-7 grade Celsius iar maximele nu vor urca pana la 17 grade Celsius.

Mai multe informatii despre vreme poti gasi pe vremea.acasa.ro.

Sursa foto: maxpixel.freegreatpicture.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea