Social

#demisie #conducere #dumitru dragomir #lpf

Dumitru Dragomir ar putea demisiona de la conducerea LPF

Dumitru Dragomir , presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal , a declarat ca se gandeste serios sa renunte la functia pe care o ocupa de 15 ani, din cauza scandalurilor si conflictelor din ultima perioada.

"Ma gandesc sa imi iau viteza, pentru ca lucrurile se denatureaza. Sunt interese mari din partea unora. Incep sa am o varsta si cedez nervos. Si cine stie, poate il injur pe unul, fac urat... Mai bine ies din fotbal. Sunt un tip coleric si nu suport sa fiu jignit si sa nu am nici o vina”, a declarat seful Ligii pentru Radio Dolce Sport.

Totodata, Dumitru Dragomir a tras un semnal de alarma in legatura cu cazul lui FC Timisoara, echipa care a fost retrogradata deoarece nu primit licenta: "De cand sunt in fotbal, asa ceva nu am intalnit. Si nu stim ce se va intampla. Daca TAS -ul da castig de cauza Timisoarei la o saptamana dupa ce incepem noi campionatul, va fi deranj mare. Ce facem? Cine plateste toate daunele?”

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea