Social

# proiect rezidential #dumbrava vlasiei

Dumbrava Vlasiei, proiectul rezidential unde se vor construi 1.000 de case in 30 de ani

Dumbrava Vlasiei este unul dintre proiectele rezidentiale speciale de pe piata romaneasca. Cel mai important pas gandit si implementat de dezvoltatori, inainte de a ridica imobilele, a fost infrastructura, astfel ca, timp de doi ani s-au construit drumuri, s-au montat stalpi de electricitate si de telecomunicatii si, cel mai important, s-a realizat propriul sistem de canalizare.

Horia Balan, Project Director Dumbrava Vlasiei, precizeaza ca "acest proiect a fost gandit de la bun inceput pe termen lung. Iar intinderea aceasta pe o perioada de 20-30 de ani seteaza anumite premise. Trebuie sa te gandesti la toate utilitatile in varianta lor finala. Am facut o canalizare care are capacitate pentru 1.000 de case. Am facut o zona de utilitati cu o statie de epurare modulara de ultima tehnologie, care va fi perfect functionala si peste 50 de ani."

Statia implementata este una de ultima generatie, cu ajutorul careia se economiseste 30% din energie, iar cele patru bazine functionale asigura o flexibilitate maxima.

Citeste mai multe pe businescover.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea