Social

# bookland #BookLand Evolution

Drumul catre succes e pavat cu povesti care te inspira!

Cel mai amplu proiect cultural - prin seria de 115 zile de conferinte organizate pentru tinerii de 14-24 ani din 23 orase - ofera liceenilor si studentilor o oportunitate excelenta de dezvoltare prin discutii libere, bazate pe experienta personala si interactiune directa cu peste 500 profesionisti consacrati, care se alatura BookLand Evolution.

Peste 30,000 tineri sunt asteptati sa participe si in acest an! Intrarea la conferinte este LIBERA!

A 4-a editie a Conferintelor BookLand Evolution isi redeschide portile pentru tinerii din Cluj-Napoca pe 2 mai 2017 la Casa de cultura a studentilor - Sala Europa. De marti pana joi (2-4 mai ’17), in intervalul orar 14:30 – 16:00, vor urca pe scena 9 profesionisti, care ii vor incuraja si motiva, prin exemplul personal, sa faca alegerile potrivite, povestindu-le despre provocarile care-i asteapta, dar care nu trebuie sa-i opreasca din a-si continua drumul sau a-si asculta vocatia. Astfel ca, tinerii clujeni ii vor avea in fata lor, pregatiti sa le raspunda la orice intrebare, pe: Alexandru Marginean, Ovidiu Oltean, Andrei Tiganas, prof.univ.dr. Daniel David, Kero Zen, Ioan Onisor, Cosmin Herman, Iulia Sara si Radu Salcudean.

De-a lungul vietii ajungem sa fim suma experientelor noastre si a celor impartasite de catre cei din jur. Pentru ca fiecare om ne modeleaza in felul sau! Fie ca avem aceleasi opinii sau nu. Unii iti intaresc propriile tale convingeri, altii iti castiga increderea si te fac sa realizezi ca inca ai foarte multe lucruri de invatat. Dincolo de profesionalism, cheia succesului consta in felul in care intelegem si ne insusim realitatea inconjuratoare. Iar cel mai usor este sa invatam de la cei pe care ii admiram, de la cei care nu numai ca au gasit cheia, dar au si deschis poarta succesului intr-un anumit domeniu. Daca ti-ai pus in gand sa dobandesti succesul in cariera ta, ei bine, acum e momentul pentru o portie buna de tips&tricks direct de la sursa, care sa te inspire si din care sa extragi cele mai relevante invataminte pentru tine.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea