Social

#destinatii 2017 #destinatii europene #orase romania #orase #clasica

Doua orase din Romania, in top 10 cele mai convenabile destinatii europene pentru 2017

Surpriza mare pentru Romania. Doua orase au fost incluse in Top 10 cele mai convenabile destinatii europene, ce merita vizitate in 2017.

Astfel, Romania intra in top cu orase precum Sibiu si Oradea. Orasul Sibiu a obtinut un indice de 96,88% si cu un pret mediu de cazare de 220 lei pe noapte pentru o camera dubla, clasandu-se astfel pe locul 10. In acelasi timp, Oradea a obtinut un indice de 97,07%, iar pretul mediu de cazare este de 193 lei pentru o noapte. Astfel, oradea se claseaza pe locul 7.

Pe primul loc, in top, se afla orasul Mostar din Bosnia si Hertegovina care a obtinut in acest an un indice de 97,58%. Acesta este urmat in top de orasul Novi Sad din Serbiacu un indice de 97,53%.Pe locul trei se afla orasul Veliko Tarnovo din Bulgaria cu un indice de 97,53%.

Preturile medii pentru o noapte de cazare in aceste orase variaza intre 193 lei pentru prima clasata si 184 lei respectiv 162 lei pentru ocupantele locurilor doi si trei.

Sursa foto: paginadeagricultura.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea