Social

#seism marea neagra #cutremur marea neagra #seism Romania #magnitudine #cutremur #seism #romania

Doua cutremure puternice in Romania, in mai putin de o ora

Romania a fost zguduita din nou! Doua cutremure de magnitudine medie s-au produs aseara, cu putin timp inainte de miezul noptii.

Primul seism a avut loc in Judetul Vrancea la ora 23:37. Acesta s-a produs la o adancime de 84,1 km si a avut magnitudinea de 3,2 grade pe scara Richter.

Cel de-al doilea seism a avut epicentrul in Marea Neagra si s-a produs la ora 23:5. Seismul a avut magnitudinea de 3,6 grade pe scara Richter si s-a produs la o adancime de 5 km. Acest cutremur a avut loc la nici o zi dupa ce un alt seism a lovit zona maritima a Romaniei. Seismul produs duminica, 7 mai, la ora 20:01 a avut magnitudinea de 3,9 grade pe scara Richter si s-a produs la 7 km adancime.

Cel mai puternic seism produs in luna aprilie a avut loc miercuri, 3 mai, la ora 8:59, la o adancime de 137,6 kilometri. Cutremurul a avut magnitudinea de 4,2 grade pe scara Richter si a fost resimtit in mai multe zone ale tarii.

Cel mai puternic cutremur din acest an, resimtit si in Bucuresti, a avut magnitudinea de 5 grade pe scara Richter si s-a produs pe 8 februarie, in judetul Buzau, la o adancime de 124 de km.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea