Social

#silvio berlusconi #margaret thatcher #barack obama #somn politicieni #ore de somn #somn

Dormi cat un geniu? Iata obiceiurile de somn ciudate ale oamenilor de succes

Intre 7 si 9 ore de somn pe noapte. Atat sustin cei de la Fundatia Nationala a Somnului din Statele Unite ca trebuie sa doarma o persoana pentru ca organismul sau sa se odihneasca si sa dea randament, scrie dailymail.co.uk. Insa oamenii de succes din intreaga lume par sa demonstreze contrariul.

Cercetatorii au realizat un grafic in care arata cat dorm cei mai influenti oameni ai lumii si au constatat ca afaceristii si politicienii au nevoie de foarte putine ore de odihna, in timp ce angajatii din media dorm mult mai mult.

Sursa infografic: dailymail.co.uk

Astfel, in vreme ce fondatorul Microsoft, Bill Gates, doarme, in medie, 7 ore pe noapte, miliardarul Donald Trump nu inchide ochii mai mult de 3 sau 4 ore. Fostul prim-ministru britanic Margaret Thatcher si presedintele Statelor Unite ale Americii, Barack Obama, se odihnesc 4, respectiv 6 ore. Nici politicianul italian Silvio Berlusconi nu "pierde" mai mult de 4 ore dormind.

Jurnalistii, in schimb, se pare ca au nevoie de cel putin 7 ore de somn. Un sondaj printre angajatii din media arata ca cei mai multi dintre ei dorm 8-9 ore pe noapte.

Sursa foto: advancedallergytreatment.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea