Social

#dorinel munteanu #steaua #demis #gigi becali #cosmin olaroiu #fiorentina #unirea urziceni

Dorinel Munteanu, demis daca nu castiga cu Unirea si Fiorentina

Antrenorul Stelei, Dorinel Munteanu, va fi demis din functie, daca nu va castiga intalnirile cu Unirea Urziceni si AC Fiorentina . Satul de atatea remize, finantatorul "ros-albastrilor", Gigi Becali, i-a dat un ultimatul "Neamtului": 3 puncte cu Unirea Urziceni si victorie impotriva Fiorentinei, in Liga Campionilor, care sa coincida cu calificarea in primavara Cupei UEFA.

Conform unor surse din cadrul clubului din Bulevardul Ghencea, Gigi Becali s-a enervat foarte tare dupa egalul cu Universitatea Craiova si a rabufnit: "M-am saturat! Am ajuns prostii campionatului, nu mai batem pe nimeni. Si asta (nr. Dorinel) joaca fara atacant. Cum sa batem?"

In cazul in care Dorinel nu-si va indeplini obiectivele si va fi demis, cele mai mare sanse de a veni la Steaua le are Cosmin Olaroiu , care este dispus sa renunte la contractul fabulos pe care il are la Al Hilal si sa se intoarca la echipa sa de suflet. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea