Social

#scrisoare deschisa Dacian Ciolos #prim-ministru desemnat #Dacian Julien Ciolos #dacian ciolos

"Domnule prim-ministru Dacian Julien Ciolos, sunteti ofiter acoperit al vreunui serviciu de informatii roman sau strain?”

La o zi dupa ce a fost desemnat prim-ministru al Romaniei, liderul Partidului Romania Unita, deputatul Bogdan Diaconu, a redactat o scrisoare deschisa pentru Dacian Julien Ciolos. De asemenea, Bogdan Diaconu conditioneaza votul PRU in Parlament pentru noul premier de o lista formata din noua solicitari.

”Scrisoare deschisa

Domnule prim-ministru desemnat Dacian Julien Ciolos,

Deoarece veti veni in Parlament sa cereti votul de investitura pentru a ocupa functia de premier, consider ca sunteti dator sa raspundeti la doua intrebari clarificatoare cu privire la persoana dumneavoastra pentru a nu exista dubii referitoare la existenta unor alte obligatii decat cele fata de poporul roman.

Astfel, va solicit sa raspundeti public la urmatoarele doua intrebari:

1.Mai detineti si o alta cetatenie in afara celei romane? Daca da, va rog sa anuntati public care este aceasta si cum va veti raporta ca prim-ministru al Romaniei la celalalt stat fata de care aveti obligatii de cetatean.

2.Sunteti ofiter acoperit al vreunui serviciu de informatii roman sau strain?

In afara de clarificarea acestor doua chestiuni definitorii pentru independenta si loialitatea Dvs. ca premier al Romaniei, pentru ca Partidul Romania Unita sa va acorde votul in Parlament va solicit sa va asumati public indeplinirea a minimum trei puncte din urmatoarele noua obiective esentiale pentru insanatosirea societatii romanesti:

Sustinerea adoptarii proiectului de lege anti-coruptie propus de Partidul Romania Unita in Parlament care prevede inchisoarea pe viata pentru marea coruptie, precum si confiscarea extinsa si totala a averilor celor vinovati.

  1.  
  2. Sustinerea adoptarii proiectului de lege PRU prin care este interzis exportul de masa lemnoasa bruta si semiprelucrata.
  3. Sustinerea adoptarii proiectului de lege PRU care prevede inasprirea pedepselor pentru pedofilie si viol.
  4. Sustinerea modificarii legii alegerilor locale astfel incat primarii sa fie alesi in doua tururi de scrutin.
  5. Renegocierea tuturor redeventelor astfel incat exploatarea resurselor naturale ale tarii sa contribuie la bunastarea poporului roman, proprietarul de drept al acestora.
  6. Renuntarea la adoptarea monedei euro si instituirea ca prioritate a intaririi monedei nationale, Leul.
  7. Convertirea tuturor creditelor din valute straine in lei.
  8. Renuntarea la supraacciza de la 1 ianuarie 2016.
  9. Sustinerea abrogarii legii 217/2015 prin care sunt interzise valorile romanesti

Deputat Bogdan Diaconu

Presedintele Partidului Romania Unita”

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea