Social

#ac/dc romania #doliu #artist #comana #accident

Doliu in Romania! Un cunoscut artist a murit in accidentul de la Comana

Un paramotor in care se aflau un instructor si un pasager s-a prabusit ieri in lacul Comana, judetul Giurgiu. In urma accidentului, un indragit artist si-a pierdut viata. Este vorba despre Nik Baydin, un celebru chitarist, membru al trupei tribut AC/DC din Romania.

Pasagerul, cetatean de origine rusa, nu a mai putut fi salvat de echipajul SMURD, decesul fiind declarat la mai bine de o ora de la producerea accidentului.

Pilotul paramotorului a supravietuit, insa se afla in stare grava la Spitalul de Urgenta "Bagdasar-Arseni" din Bucuresti. Pilotul este chiar seful Aerodromului Comana, Marian Cojocaru, care are la activ peste 5.000 de ore de zbor, potrivit libertatea.ro.

"Va anuntam cu durere in suflet ca dragul nostru prieten si coleg Nik Baydin si-a pierdut viata astazi in urma unui accident aviatic! Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!", au scris ieri colegii artistului pe pagina de Facebook a formatiei.

Surse foto: libertatea.ro, novatv.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea