Social

#starea ranitilor #atentat londra #atentat #raniti #romani #londra

Doi romani raniti in atentatul de la Londra! Care este starea lor

Atentatul terorist de ieri, de la Londra a facut zguduit o lume intreaga. Atentatul soldat cu 4 morti si 40 de raniti, intre care 29 avand nevoie de spitalizare, a facut victime si printre romani. MAE a anuntat ca in urma atentatului doi romani au fost raniti, dintre care unul se afla in stare critica.

Cei doi romani, Andreea si Andrei se aflau in vacanta si aveau planuri de nunta. Cuplul se afla pe pod in momentul in care atacatorul a intrat in multime. Femeia in varsta de 29 de ani a fost recuperata de salvatori din apa, aceasta fiind proiectata, in timpul impactului, in raul Tamisa. Partenerul sau a ramas printre ranitii intinsi pe caldaram.

Barbatul s-a ales cu o fractura la laba piciorului. Acesta a fost tratat si externat in aceasta dimineata.

"Tanara este intr o stare destul de critica, are multiple fracturi, hemoragii, plamanii sunt intr-o stare precara. Tanarul este intr-o stare relativ ok, pentru ca are doar o fractura la laba piciorului.", a declarat Ambasadorul Romaniei la Londra, potrivit stirileprotv.ro

Tanara a fost supusa unei operatii pe creier pentru ca medicii i-au depistat un cheag de sange.

Ambasada Romaniei in Regatul Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord a pus la dispozitia romanilor mai multe numere de telefon, unde pot solicita asistenta consulara.

Cetatenii romani pot solicita asistenta consulara la urmatoarele numere de telefon: Ambasada Romaniei in Regatul Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord +44 20 76027328; +44 20 76029833; +44 20 76036694; +44 20 76025193, apelurile fiind redirectionate catre Centrul de Contact si Suport al Cetatenilor Romani din Strainatate (CCSCRS) si preluate de catre operatorii Call Center in regim de permanenta.

Sursa foto: dcnews.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea