Social

#serban bradisteanu #ani #verificare #avere #proces

Doctorul Bradisteanu cere instantei reverificarea averii sale

Chirurgul euro , pana la primirea unei sentinte definitive in procesul penal in care doctorul este acuzat de coruptie.

Bradisteanu sustine, in intampinarea depusa in instanta, ca cererea de confiscare a averii sale se discuta in doua procese, unul penal pe rolul Tribunalului Bucuresti si unul administrativ cu caracter civil pe rolul Curtii de Apel Bucuresti, specificand instantei ca procesul penal primeaza, informeaza Newsin.

Pe de alta parte, doctorul Serban Bradisteanu precizeaza ca procedura prin care a fost verificata averea sa de catre ANI este nula si se impune refacerea sa. Acesta motiveaza cererea de retrimitere a cauzei la ANI prin faptul ca nu a fost anuntat de demararea procedurilor de verificare si nici de finalizarea verificarilor.

"Actele de procedura invocate, respectiv un raport stiintific efectuat de un asa-zis specialist, nu pot sa-mi fie opozabile, mai ales ca eu as fi putut sa demonstrez cu acte si expertize ce valori au avut veniturile mele, precum si ce cheltuieli au fost efectuate. De asemenea, as fi aratat ca nu am utilizat niciodata conturile la care se face referire", se mai arata in intampinarea depusa de Serban Bradisteanu in instanta. Serban Bradisteanu precizeaza, in document, ca toate bunurile sale sunt relizate din "munca depusa si din beneficiile activitatii didactice".

"Nu am in nici un mod o avere dobandita in afara veniturilor pe cale le-am realizat in cei patru ani supusi cercetarii", arata Bradisteanu in acelasi document. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea