Social

#doctor Menci #Gheorghe Mencinicopschi ICA #Gheorghe Mencinicopschi spital #gheorghe mencinicopschi

Doctor Menci, de urgenta la Fundeni!

Profesorul doctor Gheorghe Mencinicopschi, fostul director al Institutului de Cercetari Alimentare (ICA), a fost internat miercuri sub paza, asa cum impune regulamentul in cazul detinutilor, la Sectia Cardiologie a Spitalului Fundeni din Capitala, dupa ce a suferit o criza cardiaca.

Reputatul profesor are montate cinci stenturi. In ultima perioada, de cand se afla in penitenciar, a slbit extrem de mult, iar starea sa de sanatate s-a agravat.

 

"Este internat pentru a-si efectua analizele anuale, mai ales ca a avut o stare mai neplacuta in ultimele zile, din cauza caldurii", a declarat, pentru Libertatea, sotia profesorului Mencinicopschi.

Intr-un interviu recent, fiica sa povestea: "Canicula ii da ceva batai de cap tatalui meu, avand in vedere problemele lui cardiace. Recent, cei din penitenciar au fost in vizita la Muzeul Taranului. Tata a preferat sa nu mearga pentru ca era foarte cald afara. Celula are doar o fereastra si nu au voie cu ventilator. Nici lada frigorifica nu i-am putut duce pentru ca nu este permis. Toti beau apa calda. I-am dus un radio, model cat mai simplu, dar fara baterii. Trebuie sa si le cumpere de acolo. Asa este regula. Nici lamai sau pepene nu avem voie sa-i ducem intrucat se pare ca detinutii si-ar prepara diverse droguri din astfel de alimente”, a declarat  Ioana Mencinicopschi pentru ziarulring.ro.

 

Profesorul doctor  va fi externat maine si se va intoarce la Penitenciarul Rahova, acolo unde trebuie sa isi ispaseasca restul din pedeapsa de opt ani de inchisoare pe care a primit-o in sentinta dosarului ICA.

 

 

 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea