Social

#miliardar rus #bani divort #despagubire #divort

Divort de un miliard de dolari! Iata cine "a dat lovitura"

A castigat un miliard de dolari! Nu la loto si nici la bursa, ci dupa ce s-a despartit de sot. Este vorba despre o femeie din Oklahoma, sotia unui magnat al petrolului. Aceasta va primi o parte din averea miliardarului.

Sursa foto: msn.com

Sue Ann Hamm, in varsta de 58 de ani, a decis sa se desparta de Harold Hamm, presedintele companiei petroliere Continental Resources, dupa 26 de ani de mariaj.

Sursa foto: msn.com

Barbatul are o avere de 14 miliarde de dolari, iar din despagubirea pe care instanta a decis-o, de 995 de milioane de dolari, fosta sa sotie va primi initial o treime din suma, apoi, lunar, in conturile ei vor intra cate 7 milioane de dolari, pana la constituirea intregii sume, scrie msn.com.

Cu toate acestea nu este nici pe departe cel mai scump divort din istorie. Recordul absolut este detinut de miliardarul rus Dmitri Ribolovlev, patronul echipei de fotbal AS Monaco. In primavara acestui an, el i-a platit fostei sale sotii nu mai putin de 4,5 miliarde de dolari.

Sursa foto: bunte.de

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea