Social

Divizia ungara a grupului danez TDC cumpara Invitel

Prin
cipalul operator de telefonie din Danemarca, grupul TDC, a anuntat ca divizia sa din Ungaria, HTCC (Hungarian Telephone & Cable Corp.) va cumpara al doilea operator ungar de telefonie fixa , Invitel, pentru care va plati 470 milioane euro. TCD a declarat ca achizitia va avea un impact pozitiv asupra castigurilor inainte de impozitare (EBITDA) obtinute in 2007 si in perioada ce va urma. Divizia ungara HTTC va finanta achizitia cu bani din imprumuturi si prin a aproximativ 1, 1 milioane de actiuni, echivalentul a 6,2% din capital, oferirea unor membri din consuliul de administratie pentru o parte din actiunile Invitel detinute de acestia, precizeaza NewsIn. Grupul danez TDC detine, in prezent, 62,5% din capitalul HTCC si, odata cu finalizarea acestei preluari, va avea 62% din actiunile combinate ale celor doua companii. Castigurile inainte de impozitare erau de 77,6 milioane euro, la 30 septembrie 2006, calculate fata de aceeasi luna din 2005. (continuarea in Wall-Street )
  •   2007-01-12
  •  

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din social

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist: Ce se intampla cu salariatii part-time de luna aceasta. Tot ce trebuie sa stii

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist, inspector HR

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psihologul Cristina-Andreea Dumitras: Cum iti gasesti un job pe timp de criza?

Expertul Acasa.ro, psihologul Cristina-Andreea Dumitras

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.