Social

#demisie director Metrorex #incident metrou #metrorex

Directorul Metrorex: “Nu stiam ca am fost demis, am aflat din presa”

In urma incidentului de la metrou de vineri dimineata, directorul general al Metrorex, Marin Aldea, si directorul de exploatare al companiei, Liviu Dinu, au fost demisi. Cei doi au fost luati prin surprindere.

Directorul de exploatare al Metrorex, Liviu Daniel Dinu, a declarat vineri pentru News.ro ca nu l-a anuntat nimeni ca este demis, si ca tot ce stie a aflat din presa.

”Nu stiu nimic, nu am fost anuntat. Tot ce stiu este ceea ce a aparut in presa, ca si dumnevoastra. Asteptam sa fim contactati de domnul ministru”, a declarat vineri pentru News.ro directorul de exploatare al Metrorex, Liviu Daniel Dinu.

La randul sau, directorul general Marin Aldea a subliniat ca nu a fost informat oficial despre destituirea sa.

“Nu vreau sa intru intr-o polemica cu domnul ministru. Dumnealui fixeaza niste termene, unele sunt foarte stranse, noi incercam. Multe probleme au fost rezolvate. Pana acum nu am fost informat ca am fost demis”, a spus acesta, prezent vineri la o statia de metrou Eroilor.

Ministrul Transporturilor, Felix Stroe, a declarat, vineri dimineata, ca la Metrorex exista foarte multe lucruri in neregula, precum indisciplina si rutina, el precizand ca a fost formata o comisie de ancheta care verifica daca lucrarile de intretinere, pentru care exista bani, sunt facute in realitate, iar daca va fi cazul vor fi sesizate si organele de urmarire penala.

“Pe tot lantul de vinovatii se vor lua masuri. Vom verifica daca aceste lucrari sunt prevazute in planuri si daca se fac cu adevarat. Au fost demisi directorul general al Metrorex, Marin Aldea, si directorul de exploatare, Liviu Dinu, iar in functie de rezultatele anchetei vom lua si alte masuri. Daca va fi cazul, vom sesiza si organele de urmarire penala”, a adaugat ministrul Transporturilor.

Circulatia metroului a fost oprita, vineri dimineata, timp de 2 ore, pe tronsonul Izvor-Politehnica- Grozavesti, dupa ce un jgheab de scurgere a infiltratiilor a cazut din plafon pe o sina si a produs un scurtcircuit.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea