Social

#complexul energetic turceni #dumitru cristea #arestare preventiva

Directorul de la Turceni ar putea fi arestat

O instanta a Tribunalului Gorj a admis, vineri, recursul DNA in dosarul de a directorului general al Complexului Energetic , .

In consecinta, in zilele care urmeaza se va rejudeca solicitarea procurorilor de a acestuia. Cristea a fost retinut pentru 24 de ore marti seara, iar miercuri o instanta a Judecatoriei a constatat nulitatea ordonantei de retinere a directorului general al Complexului energetic Turceni , la solicitarea avocatilor directorului general, informeaza Mediafax.

DNA a declarat imediat recurs, prin care solicita anularea incheierii de sedinta de la Judecatoria Targu Jiu , pe care a obtinut-o vineri la Tribunalul Gorj. Astfel, un complet format din trei judecatori ai Tribunalului Gorj a decis, vineri, casarea incheierii de sedinta de la Judecatoria Targu Jiu si trimiterea cauzei prin care se solicita un mandat de arestare preventiva pentru 29 de zile spre rejudecare la Judecatoria Targu Jiu.

Procurorul DNA, Danut Volintiru, seful Biroului Teritorial Targu Jiu al DNA, a fost prezent in sala de judecata doar la sustinerea pledoariei, nu si la pronuntarea sentintei magistratilor. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea