Social

#director Circ Globus #Circ Globus

Directorul Circului Globus, demis!

Astazi, Victor Coman, directorul Circului Globus din Capitala, a fost demis de primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, dupa incendiul care a avut loc joi dimineata, la una din anexele locatiei.

Ieri, 11 animale, patru pisici, trei caini, doi porci vietnamezi si doi tigri, au murit inecate cu fum in timpul unui incendiu izbucnit ieri dimineata la un hambar al Circului Globus. Cauza care a dus la aparitia flacarilor pare a fi o instalatie electrica.

O  mare parte dintre animalele tinute in spatiul de pe soseaua Petricani au scapat pentru ca au fugit in spatiile de refugiu, din afara tarcurilor. Este vorba de: sapte tigri, doua camile, doi tauri, un cal, doi ponei, un cangur, trei ogari si mai multe capre. Animalele au fost mutate in spatiul din Petricani, dupa ce Circul Globus a pierdut mai multe terenuri revendicate de langa sediul institutiei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea