Social

#dinamo #arbitru #fotbal

"Dinamo a schimbat arbitrul!"

Cornel , finantatorul Argesului, a sugerat ca arbitrul partidei Dinamo - FC Arges ar fost schimbat de catre Dinamo. Partida trebuia sa fie arbitata de , insa acesta a suferit o si a fost inlocuit inaintea meciului de Mugurel Draganescu.

"Nu am vazut fazele, nu am cum sa-mi dau seama, era ceata. Nu se vedea nimic. Am stat in tribuna, dar nu am vazut nimic, nu pot sa-mi dau cu parerea. Un singur lucru pot mentiona, la inceputul meciului Turcu a zis ca " Penescu a schimbat arbitrul. Daca Penescu schimba arbitrul, atunci arbitrul respectiv nu ar fi vazut hentul de al 11 metri, ca multi nu vad multe henturi.

Deci, arbitrul a fost schimbat de Dinamo. Asta e. Dar nu pot sa spun cum a arbitrat. Daor dupa ce o sa vad fazele o sa pot trage o concluzie pertinenta. Cred ca daca eram mai atenti pe parcursul acestui tur puteam fi mai sus in clasament", a declarat Corner Penescu, la Realitatea Tv.

Continaurea in Realitatea TV

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea