Social

#tombola #the light cinema #filme #turbo #melc #rechizite scolare

Din vara ne pregatim pentru scoala alaturi de cel mai simpatic melc: Turbo

Vino la The Light Cinema sa vezi Turbo si poti castiga unul din cele 3 vouchere pentru achizitionarea de rechizite si materiale scolare. Campania The Light Cinema “Din vara ne pregatim pentru scoala” continua cu filmul TURBO.

Turbo este un melc care viseaza sa devina cel mai mare pilot de curse din lume. Obsesia lui pentru viteza a facut din el o ciudatenie si un paria in comunitatea melcilor, care sunt lenti si prevazatori din fire.

Turbo isi doreste cu disperare sa evadeze din viata lenta pe care o duce. I se ofera aceasta sansa dupa un accident bizar, in urma caruia dobandeste capacitatea de a atinge viteze incredibile. Turbo, inzestrat acum cu o rapiditate iesita din comun, porneste la un drum extraordinar, dorind sa atinga imposibilul: sa concureze impotriva celor mai buni piloti, in cursa Indianapolis 500.

Alaturi de Turbo se afla echipa lui devotata de melci de curse - un grup pestrit de melci dependenti de adrenalina si rai de gura, cu cochilii care arata ca niste masini de curse stradale in miniatura. Turbo este prototipul outsiderului, care atinge imposibilul refuzand sa isi lase limitele sa stea in calea visurilor lui.

Prin insasi natura lor, visurile sunt bizare si impresionante. Dar putine visuri sunt atat de neobisnuite precum cel al eroului din TURBO, noua aventura 3D prezentata de studioul de animatie DreamWorks.

E o poveste entuziasmanta despre un banal melc de gradina care are telul de-a dreptul uimitor de a deveni campion de curse de talie mondiala.
Mersul in ritm de melc nu prezinta niciun interes pentru aceasta faptura tenace si aventuroasa, care e hotarata sa mearga mai repede, cu orice pret. Turbo isi transforma fantezia in realitate, intr-un film distractiv si palpitant, care te inspira. Filmul, regizat de David Soren, demonstreaza ca, pentru cei care indraznesc sa viseze, lumea poate fi o sursa de incantare, inspiratie si implinire.

Puterea visurilor indraznete: Povesti care ne incurajeaza sa tintim spre stele

In perioada 5 iulie - 1 septembrie The Light Cinema va invita sa vizionati cele trei filme de animatii ale verii: Sunt un mic ticalos 2 - 3D,  Turbo - 3D si Strumpfii 2 - 3D si sa participati la tombola care va poate aduce la sfarsitul verii unul din cele trei vouchere pe care le puteti folosi pentru achizitionarea de rechizite si materiale scolare pentru cei mici.

Campania se adreseaza tuturor clientilor The Light Cinema care achizitioneaza cate un bilet la cele trei filme (Sunt un mic ticalos 2 - 3D, Turbo - 3D si Strumpfii 2 - 3D) participante in campanie in zilele de joi pana duminica.

La achizitionarea unui bilet la unul din cele trei filme in perioada campaniei, clientii vor primii un talon de tombola care se va stampila de fiecare data cand acestia vor veni sa vada una din cele trei animatii, iar impreuna cu bonurile fiscale ce fac dovada vizionarii celor trei filme talonul va fi introdus in urna ce se va gasi in incita The Light Cinema incepand din 23 august.

Pe 2 septembrie prin tragere la sorti trei fericiti castigatori vor putea pleca acasa cu unul din cele trei vouchere in valoarea de 500 lei, 800 lei si 1000 lei.

Regulamentul complet al campaniei poate fi consultat in incinta cinematografului si online aici.

Trailerul campaniei poate fi vizionat aici.


The Light Cinema - Liberty Center
Soseaua Progresului 151-171 (la 10 minute de piata unirii)
(tramvaie: 8, 11, 23, 25, 32 / Autobuze: 117, 173, 220) - parcare gratuita
Pentrurezervari si informatii:
021.369.97.40 / 021.369.97.97 / 0737.026.226 / 0737.026.227
info@lightcinemas.ro www.lightcinemas.ro; www.facebook.com/TheLightCinema

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea